الأحد، 12 أبريل 2015

احلي واطعم مكرونه نجرسكو بالفراخ

نشر بواسطة

طريقة عمل مكرونه نجرسكو




المكونات
نصف كيلو مكرونه قلم مسلوق نصف سوي
نصف كيلو فراخ بانيه مقطع شرائح او مكعبات
2 بصله مقطعه
2 طماطم مقطعه صغير
زيتون مقطع
2 فص ثوم مفروم
نصف كوب جبنه اي نوع رومي او شيدر او موزريلا
2 كوب بشاميل
زيت وزبده

الطريقه:
في طاسه علي النار يوضع الزيت والزبده ويضاف البصل ويشوحثم يضاف الفراخ ويشوح جيدا ثم يضاف الثوم ويشوحوبعد ذلك تضاف الطماطم والزيتون وتترك الي ان تتسبكثم بعد ذلك ترفع علي النار
يوضع كوب من البشاميل علي مقدار المكرونه كلها ويقلبثم توضع في قالب وتفرد المكرونه 
ثم نضع فوقها الفراخويسوي سطحها ونملأ الفراغات ثم نضع باقي البشاميلعليها والجبنه وتدخل الفرن ويكون ساخن لمده نصف ساعهونشغل الشوايه حتي يحمر ووجهها نتركها لتبرد قليلا حتي يسهل تقطيعها وتقدم

0 التعليقات:

إرسال تعليق