السبت، 28 يونيو 2014

بط محشي بالارز ومشوي في الفرن

نشر بواسطة
بط محشي بالارز






المكونات:

بطه
مايونيز او زبادي
بصله كبيره مفرومه
ثوم مفروم
توابل
ملح وفلفل

للحشو:
ارز مطهو نصف سوي
جزر مقطع وكرفس

الطريقه:

يخلط المايونيز والتوابل والبصل والثوم المفروم
والملح والفلفل في وعاء




وتدهن بها البطه جيدا وتحت الجلد




بعد نقعها في التتبيله لمدة ساعات 
تزال التتبيله من علي سطحها وتحشي
بالارز والجزر والكرفس...
وتوضع في قالب وتغطي بالفويل
ودخل فرن متوسط الحراره حتي تنضج





ثم نزيل ورق الفويل ونشغل الشوايه
حتي يتحمر 




ثم تقطع وتقدم مع الاررز



0 التعليقات:

إرسال تعليق