طريقه عمل البغاشه
المكونات:
2 كوب دقيق
2 بيضه
فانيليا
ملعقة صغيره بيكنج بودر
ذرة ملح
ماء للعجن
الطريقه:
تعجن كل المكونات جيدا حتي نحصل
علي عجينه لا تلتصق باليد
تقسم الي اربع كور متساويه في الحجم
وتفرد كل كره علي حده
ثم نضع الكرات المفروده علي بعجها
لتتكون لدينا فطيره واحده نقوم بفردها
ثم تقسم سمبوسك او مربعات
وتقلي في زيت ساخن حتي يصبح
لونها ذهبي
ثم توضع في السكر الساخن
وترش بجوز الهند وتقدم
المكونات:
2 كوب دقيق
2 بيضه
فانيليا
ملعقة صغيره بيكنج بودر
ذرة ملح
ماء للعجن
الطريقه:
تعجن كل المكونات جيدا حتي نحصل
علي عجينه لا تلتصق باليد
تقسم الي اربع كور متساويه في الحجم
وتفرد كل كره علي حده
ثم نضع الكرات المفروده علي بعجها
لتتكون لدينا فطيره واحده نقوم بفردها
ثم تقسم سمبوسك او مربعات
وتقلي في زيت ساخن حتي يصبح
لونها ذهبي
ثم توضع في السكر الساخن
وترش بجوز الهند وتقدم
0 التعليقات:
إرسال تعليق