اولا قومي بشراء الفروله الصغيره البلدى الحمراءنظفيها من الاوراق وقومي بغسلها جيدا وتصفيتهاثم قومي بتقطيعها الي ارباع وضيفي اليها السكر ومقداره كل كيلو من الفراوله تضعين عليه نصف كيلو من السكروتركيها تنقع مع السكر لمدة نصف ساعه حتي تنزل الماء من الفراولهثم قومي بوضعها علي نار هادئه وتركيها حتي تنضج وتتكثفولكي الحريه بتركها قطع او تقومين بفرمها باستخدام الهاند بلندر وهي علي النارثم بعد ذلك اتركيها حتي تبرد وعبئيها في برطمانات معقمهواحفظيها في الثلاجه
0 التعليقات:
إرسال تعليق