7 معالق سكر 7 معالق زيت 7 معالق لبن 7 معالق دقيق3 بيضاتفانليا كيس بيكنج بودرالطريقه: توضع كل المقادير ماعدا الدقيق والبيكنج بودر في الخلاط ويخفقوا جيدا ثم يوضع الدقيق والبيكنج بودر ويضربوا جيدا ثم توضع في صنيه مستطيله او دائريه وتدخل الفرن ويكون مسخن مسبقا لمدة 20 ساعه فقط وتخرج من الفرن ثم تترك لتبرد نكرر نفس المقادير لعمل طبقه اخري شيكولاته ونشيل معلقتين من الدقيق ونضيف بدلا منهم 2 ملعقه كاكاو خام ثم نحشي بين الطبقتين بالكريمه المخفوقه ونغلفها بالكريمه ونزينها بالشيكولاته او الفواكه
0 التعليقات:
إرسال تعليق