الاثنين، 26 مايو 2014

طريقه سهله لعمل الفراخ المشوي الحار

نشر بواسطة
الفراخ الحار المشوي




المقادير 
فرخه كامله

مقادير التتبيله

3 حبات بصل
3 حبات طماطم
ثوم
عصير ليمونه
حبهان مطحون وشطه حاره
كاري وفلفل اسود وملح
ومعلقتين زيت حسب الرغبه

الطريقه
تغسل الفرخه بالماء والخل والملح وتقطع ابعه
في الكبه نضع كل مقادير التتبيله ويفرموا جيدا
نقوم بعمل فتحات في الفراخ حتي تصل التتبيله 
للداخل ونتبل الفراخ بالخلطه السابقه جيدا
وتحت الجلد وبين الفتحات ويترك علي الاقل
ساعتين في الثلاجه حتي تتشرب من التتبيله





ثم تدخل الفرن علي حراره متوسطه
ثم تشغل الشوايه حتي يحمر وجهها 
وتقدم مع الارز وسلطه الطحينه
وبالهنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق