سمك مشوي
المكونات:
سمك مغسول مقدار كيلو ونصف (6 سمكات)
مع عمل فتحات طوليه في السمكه
5 م ك زيت نباتي
5 م ك ثوم مفروم
م ص ملح
عصير ليمون
كمون - كزبره ناشفه-شطه حاره- فلفل اسود
(توابل السمك)
الطريقه:
في اناء اخلطي الثوم والبهارات وعصير الليمون والزيت
ضعي السمكات علي صنيه مغطاه بورق الالومنيوم
ثم ضعي مقدار من الصلصه علي كل سمكه من الداخل والخارج ايضا
ادخلي الصنيه في فرن مسخن مسبقا علي درجه حراره عاليه
لمدة نصف ساعه حتي ينضج.
يقدم مع الارز والسلطه.........
المكونات:
سمك مغسول مقدار كيلو ونصف (6 سمكات)
مع عمل فتحات طوليه في السمكه
5 م ك زيت نباتي
5 م ك ثوم مفروم
م ص ملح
عصير ليمون
كمون - كزبره ناشفه-شطه حاره- فلفل اسود
(توابل السمك)
الطريقه:
في اناء اخلطي الثوم والبهارات وعصير الليمون والزيت
ضعي السمكات علي صنيه مغطاه بورق الالومنيوم
ثم ضعي مقدار من الصلصه علي كل سمكه من الداخل والخارج ايضا
ادخلي الصنيه في فرن مسخن مسبقا علي درجه حراره عاليه
لمدة نصف ساعه حتي ينضج.
يقدم مع الارز والسلطه.........
0 التعليقات:
إرسال تعليق