الثلاثاء، 27 مايو 2014

اسهل طريقة لعمل صيادية السمك

نشر بواسطة
صيادية السمك



المقادير 
كيلو سمك حسب الرغبه
فلفل حار مفروم
طماطم مقطعه
بصل مقطع صغير
ثوم مفروم
صلصة طماطم
عصير ليمون
خل 
دقيق
كمون وكزبره ناشفه
شطه وفلفل اسود وملح

الطريقه:
لعمل السمك
يغسل السمك جيدا وينظف وينقع بالليمون 
والملح والخل
في اناء نضع الثوم والفلفل الحار والشطه
والكمون والكزبره الناشفه والملح والفلفل وعصير الليمون
ويخلطوا جيدا ويتبل بها السمك ويترك ساعه في التتبيله
ثم يغلف بالدقيق ويقلي في زيت ساخن
ويوضع علي مناشف حتي يصفي الزيت

لعمل صلصة الصياديه
في طاسة علي النار يوضع زيت ويضاف البصل
ويشوح ثم يضاف الثوم المفروم ويشوح
ثم تضاف الطماطم المقطعه والصلصه
وتترك لتتسبك ثم يضاف الملح والتوابل 
نرص السمك المقلي في الصلصه
ثم يغطي ويترك علي نار هادئه لمده
دقائق ثم يقدم مع الارز والسلطه
وبالهنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق