السبت، 10 مايو 2014

احلي مكرونه نجرسكو, مكرونه بالدجاج

نشر بواسطة
مكرونه نجرسكو

المقادير
صدور بانيه مقطعه شرائح او ممكن بواقي الفراخ
نص كيلو مكرونه قلم او اي نوع مسلوقه نص سوي
بصل مفروم
طماطم مفرومه
فصين ثوم
كوبين بشاميل
جبنه مودزريلا او شيدر
ملح وفلفل اسود وبهارات فراخ

الطريقه
في طاسه علي النار يوضع زبده او زيت
ويشوح البصل حتي يدبل ثم يضاف الفراخ ويقلب
حتي ينضج ثم يضاف الملح والفلفل والبهارات
ويترح جانبا

في طاسة اخر يشوح الثوم وتضاف الطماطم والملح
 ويترك  حتي تتسبك

في صنيه توضع المكرونه والصلصه وقليل من البشاميل
وتقلب ثم يضاف علي الوش الفراخ وباقي البشاميل
والجبنه وتدخل الفرن حتي يحمر وجهها.
وبالف هنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق